[Vtigercrm-developers] vt711: New - serious bug in Reports & Filters?

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Vtigercrm-developers] vt711: New - serious bug in Reports & Filters?

Alan Lord (News)
I'm seeing this problem in several newly migrated test systems using the
latest pull of the master branch from code.vtiger.com.

If you go to a Report on a migrated system and choose the Assigned To
field for a condition, the option list on the right is empty.

This also seems to affect filters in the same way.

These are all migrated systems. I'm just building a clean system from
the same codebase to see if it is only on migrated systems or not.

Can anyone else confirm?

Cheers

Al

_______________________________________________
http://www.vtiger.com/
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: vt711: New - serious bug in Reports & Filters?

Alan Lord (News)
It happens in clean builds too - not just migrations.

IMHO this is a pretty serious bug as it affects all reports and Filters.

See attached.

Al

On 25/02/2019 12:09, Alan Lord wrote:

> I'm seeing this problem in several newly migrated test systems using the
> latest pull of the master branch from code.vtiger.com.
>
> If you go to a Report on a migrated system and choose the Assigned To
> field for a condition, the option list on the right is empty.
>
> This also seems to affect filters in the same way.
>
> These are all migrated systems. I'm just building a clean system from
> the same codebase to see if it is only on migrated systems or not.
>
> Can anyone else confirm?
>
> Cheers
>
> Al
>
> _______________________________________________
> http://www.vtiger.com/
>

_______________________________________________
http://www.vtiger.com/

Screenshot from 2019-02-25 12-25-37.png (74K) Download Attachment
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: vt711: New - serious bug in Reports & Filters? [Resolved?]

Alan Lord (News)
I found a solution. Not sure if it's the right one or not...

http://code.vtiger.com/vtiger/vtigercrm/issues/1117

HTH

On 25/02/2019 12:27, Alan Lord wrote:

> It happens in clean builds too - not just migrations.
>
> IMHO this is a pretty serious bug as it affects all reports and Filters.
>
> See attached.
>
> Al
>
> On 25/02/2019 12:09, Alan Lord wrote:
>> I'm seeing this problem in several newly migrated test systems using
>> the latest pull of the master branch from code.vtiger.com.
>>
>> If you go to a Report on a migrated system and choose the Assigned To
>> field for a condition, the option list on the right is empty.
>>
>> This also seems to affect filters in the same way.
>>
>> These are all migrated systems. I'm just building a clean system from
>> the same codebase to see if it is only on migrated systems or not.
>>
>> Can anyone else confirm?
>>
>> Cheers
>>
>> Al
>>
>> _______________________________________________
>> http://www.vtiger.com/
>>
>
>
> _______________________________________________
> http://www.vtiger.com/
>


_______________________________________________
http://www.vtiger.com/