[Vtigercrm-developers] Issue with workflows & mail-task

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Vtigercrm-developers] Issue with workflows & mail-task

socialboostdk
Hi there,

In VT 6.3 we have a weird issue with workflows sending out emails-tasks.

Basically sometimes when we save an email-task, it will somehow save the full HTML into the task. 

This means that the task does not work because it contains some weird stuff - and also its visually obvious in the tasks-part of the workflow, because the task cannot be shown correct in the list (probably because it does not 'render' correctly now it has weird contents).

We think its related to the getTasksForResult function in modules / com_vtiger_workflow / VTTaskManager.inc with the line $tasks[] = unserialize($text); and that here could be some issue with some special characters messing it up? 

Anyone ever experience similar?

Thanks,
Chris

_______________________________________________
http://www.vtiger.com/
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Issue with workflows & mail-task

socialboostdk
Hi again,

I've debugged some (a lot) more, and it seems related to email-tasks only ("VTEmailTask").

In com_vtiger_workflowtasks i have various tasks and when i just add a few random characters like "--" (or any other character) to the contents, it will break - meaning that the workflow vanishes in frontend, and/or does 

Basically half the taks dissapear in frontend for those workflows broken.


Anyone had similar experience? 

Input or ideas?

Thanks :)

Chris


On 29 May 2017 at 11:08, socialboostdk <[hidden email]> wrote:
Hi there,

In VT 6.3 we have a weird issue with workflows sending out emails-tasks.

Basically sometimes when we save an email-task, it will somehow save the full HTML into the task. 

This means that the task does not work because it contains some weird stuff - and also its visually obvious in the tasks-part of the workflow, because the task cannot be shown correct in the list (probably because it does not 'render' correctly now it has weird contents).

We think its related to the getTasksForResult function in modules / com_vtiger_workflow / VTTaskManager.inc with the line $tasks[] = unserialize($text); and that here could be some issue with some special characters messing it up? 

Anyone ever experience similar?

Thanks,
Chris


_______________________________________________
http://www.vtiger.com/